Reial Madrid

Keylor Navas ja és a Madrid on serà presentat aquest dimarts com a nou porter blanc

Keylor Navas ja és a Madrid on serà presentat aquest dimarts com a nou porter blanc per a les pròximes sis temporades. El club blanc va arribar a un acord amb el Llevant pel traspàs del porter costa-riqueny, una de les grans sensacions de l'últim Mundial amb la selecció del seu país.

Actualitzat

Keylor Navas ja és a Madrid on serà presentat aquest dimarts com a nou porter blanc per a les pròximes sis temporades. El club blanc va arribar a un acord amb el Llevant pel traspàs del porter costa-riqueny, que es converteix en el tercer fitxatge després de les incorporacions de l'alemany Toni Kroos i del colombià James Rodríguez.

Navas té 27 anys i ha jugat, entre d'altres, a la Segona Divisió amb l'Albacete. Ara, però, viu el millor moment de la seva carrera després d'un Mundial de somni amb Costa Rica. El porter va classificar la seva selecció per als quarts de final gràcies a una gran actuació a la tanda de penals contra Grècia.

El debat de la porteria, més obert que mai

L'arribada a Madrid del porter dels Ticos encara accentua més el debat de la porteria madridista. Carlo Ancelotti ha manifestat que seria Iker Casillas el porter titular a la Supercopa d'Europa. Però és evident que el capità blanc es troba lluny dels seus millors dies. Davant del Manchester United, va tornar a evidenciar que no acaba d'agafar les mides a la porteria. Va fallar en el segon gol, en què Rooney el va despistar. Però, sobretot, en el tercer, en què Casillas va sortir a destemps i "Chicharito" Hernández el va batre amb el cap. Al Mundial, on el debat de la titularitat es va mantenir fins que Víctor Valdés es va lesionar, ja va cometre errades importants. I també a la final de la Lliga de Campions, on una mala sortida va permetre que l'Atlètic s'avancés amb un gol de Diego Godín.

Mentrestant, Diego López és el gran sacrificat. L'any passat va ser l'escollit per ser el titular a la Lliga, i ara el club li ha donat la carta de llibertat. Una situació que es pot enquistar, ja que el porter gallec reclama al club que li pagui les dues temporades que li resten de contracte per marxar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut