Keylor Navas no ha encaixat cap gol al Bernabéu en tota la Champions (EFE)
Lliga de Campions

Keylor Navas ha encaixat dos gols en tota la Champions i cap al Bernabéu

El costa-riqueny del Reial Madrid ha mantingut la seva porteria a zero en els cinc partits disputats com a local i els únics dos gols rebuts van ser a Alemanya, contra el Wolfsburg

Actualitzat

Keylor Navas, després de mantenir la seva porta a zero en la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Manchester City, arriba a la final de Milà amb només dos gols encaixats en tota la competició i cap d'ells al Santiago Bernabéu.  

Dels deu partits disputats pel porter costa-riqueny en aquesta edició de la Lliga de Campions, en els cinc del Bernabéu (Xakhtar Donetsk, PSG, Roma, Wolfsburg i Manchester City) no ha encaixat cap gol. Els únics dos gols rebuts van ser a Alemanya, en l'anada dels quarts de final, davant del Wolfsburg.
   
Aquests dos gols encaixats al Volskwagen Arena van posar fi a una ratxa d'imbatibilitat que va durar 738 minuts, la segona millor marca de la història en la competició europea, només superada per l'alemany Jens Lehmann amb 853.
   
En els dos únics partits que va disputar el costa-riqueny en la passada campanya en Lliga de Campions, contra el Basilea i el Ludogorets, també va mantenir la seva porteria a zero. 

Anar al contingut