Kevin Durant (Foto: www.theplayerstribune.com)
Kevin Durant (Foto: www.theplayerstribune.com)
Bàsquet

Kevin Durant marxa als Golden State Warriors per unir-se a Stephen Curry, Klay Thompson i Draymond Green

La peça més important del mercat d'agents lliures ja ha decidit el seu destí. A la recerca d'un anell de campió de l'NBA que no creu que pugui guanyar a Oklahoma, Durant lluirà la samarreta dels Warriors la propera temporada

Daniel AlentoActualitzat

Una de les grans incògnites del mercat d'agents lliures de l'estiu a l'NBA ha quedat resolta aquest dilluns. Kevin Durant, fins ara jugador franquícia dels Oklahoma City Thunder, jugarà a partir d'ara amb els Golden State Warriors. L'aler firmarà un contracte de dues temporades per un total de 54 milions de dòlars, i serà decisió decisió seva si després continua a Oakland o torna a sortir al mercat.

Durant volia tancar ben aviat el seu futur. I ha complert la seva paraula. L'anunci públic l'ha fet ell a la mateixa pàgina web en què Lebron James va comunicar que tornava a Cleveland i Kobe Bryant es va acomiadar del bàsquet professional, The Players' Tribune. El jugador, de 27 anys, podria haver aconseguit més diners quedant-se a Oklahoma, però ha arribat a un moment que sent que necessita guanyar un anell de campió.

Podria haver tornat a la seva ciutat natal, Washington, després que els Wizards contractessin com a entrenador el seu extècnic Scott Brooks. Podria haver-se decantar per Los Angeles Clippers o els San Antonio Spurs, però cap d'aquests tres equips li oferia tantes possibilitats de guanyar l'NBA com els Warriors. També es va reunir, a l'hotel de Nova York on s'ha allotjat aquest cap de setmana, amb els Boston Celtics i els Miami Heat.

L'equip que entrena Steve Kerr, subcampió de l'NBA després de caure a les finals davant dels Cleveland Cavaliers de LeBron James, ja té el seu pòquer amb Durant, el base Stephen Curry, l'escorta Klay Thompson i el versàtil interior Draymond Green. Els reis de l'"small ball", el bàsquet dels baixets, podrà augmentar ara la seva amenaça exterior (el triple és la seva gran arma) afegint un jugador ràpid i alt (2,08) al seu espectacular arsenal ofensiu.

Decepció a la franquicia d'Oklahoma

L'anunci de la marxa de Kevin Durant a Golden State ha provocat l'empipada general dels aficionats dels Thunders d'Oklahoma, on jugava fins ara. Alguns dels seguidors, fins i tot, han cremat samarretes amb el nom de Durant. Tot plegat ha obligat al manager general a fer una roda de premsa. Sam Presti ha dit que estan molt decebuts per no poder mantenir Kevin Durant a l'equip, però que cal ser agraït amb tot el que ha fet. Kevin Durant va ser el MVP de la temporada 2013-2014 i màxim anotador durant 4 temporades i ha estat nou anys a Oklahoma.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut