Durant ha fet 19 punts amb 4 triples (EFE)
Bàsquet

Kevin Durant lidera el triomf de la selecció dels Estats Units contra la Xina (106-57)

Durant i Thompson han anotat quatre triples cadascun i han liderat el passeig dels americans contra els xinesos. Aquest dimarts es tornen a enfrontar a l'Oracle Arena d'Oakland

Actualitzat

Kevin Durant i Klay Thompson, nous companys als Golden State Warriors, han anotat quatre triples cadascun per acabar de rematar la selecció de la Xina, que han derrotat per un clar 106-57, en la segona trobada de preparació de l'equip americà per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.

Durant ha acabat el partit amb 19 punts (4 de 5 en triples) i Thompson n'ha aportat 17 (4/8 en triples), mentre que la imponent parella interior formada per DeMarcus Cousins ​​i DeAndre Jordan ha tornat a sembrar el terror a la zona amb 12 punts i 7 rebots per a l'estrella dels Kings i 12 punts i 5 rebots per al pivot dels Clippers.

La nova exhibició del conjunt nord-americà, després de superar l'Argentina a Las Vegas (Nevada), ha estat un entrenament més per als de les barres i les estrelles davant un rival al qual es tornaran a enfrontar aquest dimarts a l'Oracle Arena d'Oakland (Califòrnia).

Anar al contingut