Barça

Keita s'entrena amb el grup i podria rebre l'alta mèdica per jugar contra el València

El Barça té aquest diumenge un compromís complicat al Camp Nou. Els blaugranes rebran la visita del València amb les sabudes absències de Guardiola i Ibrahimovic. El Comitè d'Apel·lació no els ha perdonat la vermella que van veure a Almeria i el Barça no recorrerà. La bona notícia pels blaugranes és que la infermeria es va buidant de mica en mica. Keita, que fa un mes que està de baixa, s'ha entrenat per primera vegada amb el grup i podria entrar a la llista de convocats contra el València. En canvi, David Villa és seriós dubte per jugar al Camp Nou per un esquinç a la clavícula esquerra.

Actualitzat
El Barça va buidant de mica en mica la infermeria. Seydou Keita, que feia pràcticament un mes que estava de baixa, està a punt de rebre l'alta mèdica i podria entrar en la convocatòria pel partit d'aquest diumenge contra el València al Camp Nou. Un duel molt important en la lluita pel títol de Lliga que els blaugranes afrontaran amb les baixes de Zlatan Ibrahimovic i de Pep Guardiola després que el Comitè d'Apel·lació va confirmar les seves sancions d'un partit.

Keita, que ja va fer una part de l'entrenament de dijous amb la resta del grup, va tenir un trencament muscular a la cama dreta contra l'Atlètic de Madrid el 14 de febrer al Vicente Calderón i se li va pronosticar un període de recuperació d'entre tres i quatre setmanes de baixa. El migcampista malià ha complert els terminis previstos i per tant només està a l'espera de rebre l'alta mèdica per poder disputar el partit de diumenge contra el València.

D'altra banda, Thierry Henry s'ha exercitat amb normalitat i no tindrà problemes per enfrontar-se a un rival que se li dóna especialment bé, mentre que el seu compatriota Eric Abidal continua amb la recuperació de la seva lesió i podria reaparèixer a finals de mes si tot continua pel bon camí.

Márquez deixarà la selecció mexicana després del Mundial

Els jugadors del Barça viuen amb bon humor el frec a frec amb el Madrid a la Lliga i les esperances obertes de seguir vius a la Champions. Sobre com van viure l'eliminació dels blancs no hi ha explicacions, però sí que és fàcil imaginar-s'ho. Rafa Márquez ha estat un dels jugadors que han tingut un rendiment més baix aquesta temporada. El central ha estat un jugador clau en els èxits aconseguits durant la seva estada al club, però aquesta campanya li està costant trobar el seu millor nivell. Ell creu que els viatges amb la selecció mexicana no l'ajuden gaire. Márquez tancarà la seva participació amb la selecció del seu país quan s'acabi el Mundial de Sud-àfrica. Abans d'això, cal lluitar amb el Barça per guanyar la Lliga i la Champions. Per això, contra el València no es poden permetre cap relaxament.

Villa, seriós dubte per un esquinç a la clavícula

El València, tercer classificat a la Liga, afrontarà la visita al Camp Nou amb el seriós dubte de David Villa. El màxim golejador valencianista es va fer un esquinç a la clavícula esquerra en el partit contra el Werder Bremen a la Lliga Europa i va haver de ser substituït al minut 81. Les proves mèdiques a les quals s'ha sotmès aquest divendres han confirmat que la seva presència està pràcticament descartada. A més de Villa, Unai Emery també té els dubtes d'Alexis, amb una contractura, i Bruno Saltor.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut