Barça

Keita, Pedro i Abidal no s'entrenen per diverses contusions però estaran a punt contra el Rubin Kazan

El València va tenir el Barça contra les cordes, però Valdés va ser un mur infranquejable. Ara bé, el Barça, amb Ibrahimovic a la banqueta i Messi a mig gas, tampoc va poder trencar l'empat a zero. Amb el punt, el Barça conserva el liderat, però es queda sense el rècord de set victòries consecutives en les set primeres jornades de Lliga. Després de fer nit a València, l'equip ha arribat aquest matí i de la pista de l'aeroport ha anat directe a la ciutat esportiva per preparar la visita del Rubin Kazan, dimarts, al Camp Nou. No hi eren Pedro, Keita ni Abidal, que han tornat tocats del duel a Mestalla, però s'espera que tots tres estiguin a punt per enfrontar-se al campió rus en la tercera jornada de la Lliga de Campions.

Actualitzat
Seydou Keita, Pedro Rodríguez i Eric Abidal, tots tres titulars davant el València, no s'han entrenat per precaució, mentre que Zlatan Ibrahimovic, que no va jugar a Mestalla, tampoc ha participat en la sessió matinal i ha fet exercicis de recuperació al gimnàs. L'equip barcelonista s'ha traslladat a la ciutat esportiva només aterrar aquest matí a l'aeroport del Prat per preparar el partit de dimarts que ve contra el Rubin Kazan, corresponent a la tercera jornada de la Lliga de Campions.

En l'entrenament, dedicat de manera exclusiva a la recuperació muscular, hi havia fins a vuit jugadors del filial, i en la sessió no hi han participat Keita, Pedro ni Abidal, titulars a València, a causa de diferents contusions; tots tres s'han quedat als vestidors. Tampoc ha saltat a la gespa de la ciutat esportiva Zlatan Ibrahimovic. El suec, que no va jugar a València, afectat d'un problema al genoll dret, s'ha quedat al gimnàs fent treball de força.

En tot cas, els problemes físics d'aquests quatre jugadors no els han d'impedir estar disponibles per al duel de dimarts que ve contra el campió rus. L'equip s'entrenarà aquest dilluns al Camp Nou en una sessió que començarà a les sis de la tarda.

El Rubin Kazan ja és a Barcelona

El campió i actual líder de la Lliga russa ja és a Barcelona. El Kazan, però, no tindrà gairebé suport en el seu enfrontament de dimarts contra el Barça. A l'aeroport del Prat, poca expectació: només les dues filles del director general del club, residents a Barcelona, han rebut els futbolistes. Amb l'argentí Alejandro Domínguez com a referent i el madrileny César Navas a la defensa, els russos no renuncien a res.
Anar al contingut