Futbol

Keita i Touré Yaya es reincorporen als entrenaments del Barça després dels seus compromisos internacionals

Seydou Keita i Touré Yaya van ser les principals novetats en l'entrenament d'ahir a la tarda del FC Barcelona. Els dos jugadors africans van ser els primers internacionals a reincorporar-se a la disciplina blaugrana després dels respectius compromisos amb les seleccions. Malgrat que només es van exercitar lleument, Guardiola ja els té a la seva disposició per preparar el partit de dissabte davant el Getafe, malgrat que el gruix de jugadors arribarà entre dijous o divendres.

Actualitzat
Guardiola va dirigir ahir a la tarda una sessió d'entrenament amb sis jugadors del primer equip a la seva disposició. A Valdés, Pinto, Maxwell i Iniesta s'hi van afegir Keita i Touré. Els dos jugadors han tornat de l'Àfrica, on han afrontat partits amb les seves seleccions de cara al Mundial de Sud-àfrica.

Amb tots aquests i amb altres joves del Barça Atlètic i el juvenil, el tècnic de Santpedor va dirigir un entrenament suau en què es va poder comprovar la plena recuperació d'Iniesta. El de Fuentealbilla està cada vegada més recuperat i molt probablement rebrà l'alta aquesta mateixa setmana. Podria ser que Guardiola l'inclogués en la llista de convocats per anar a Getafe. Qui també podria rebre l'alta aviat és Gabi Milito, que està a punt d'arribar a Barcelona per continuar la seva recuperació.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut