Barça

Keita adverteix del potencial de l'Espanyol però assegura que el Barça serà fidel al seu estil

El Barça i l'Espanyol continuen preparant el derbi amb una planificació diferent. Aquest dimecres, els blanc-i-blaus s'han entrenat al matí i el Barça ho ha fet a la tarda, després d'haver descansat la jornada de dimarts. L'equip blaugrana vol continuar la ratxa de victòries en camp contrari per mantenir el liderat, tot i que els jugadors són conscients que els espera un partit dur i difícil. Seydou Keita ha dit que el Barça serà fidel al seu estil i que jugarà a l'atac perquè no ho saben fer d'una altra manera.

Actualitzat
Keita ha avançat que, encara que tothom preveu un partit molt físic contra l'Espanyol, el conjunt blaugrana plantejarà el joc com ho fa sempre: des del bon tracte a la pilota i l'absolut respecte pel futbol ofensiu. "L'Espanyol és un rival molt bo que desplega un futbol físic i juga amb molta agressivitat, per tant, haurem de jugar molt bé per guanyar. Nosaltres no sabem clavar puntades de peu ni jugar un altre futbol", ha assegurat Keita, que preveu "un partit molt difícil per la rivalitat que hi ha entre els dos equips". L'internacional malià sap que el conjunt blanc-i-blau no ha perdut ni un partit al seu estadi però també que el Barça "està jugant perfecte" i que els de Mauricio Pochettino no deixen de ser "un rival més al qual cal guanyar per aconseguir el títol de Lliga".

Keita parla de la Fundació Qatar

Keita també ha parlat del contracte de patrocini que el Barcelona ha signat amb la Fundació Qatar. "Si el club ho ha decidit així, per a mi està bé i, encara que jo sóc musulmà, per a mi no és important que Qatar sigui una nació musulmana. Jo en sóc l'exemple perfecte. És el meu tercer any aquí i no tinc cap problema. Segur que tenim visions diferents, però el respecte és el més important", ha manifestat sobre això.

De Sud-àfrica al Museu del Barça

Un dels símbols del planter blaugrana, Carles Puyol, ha firmat una senyera ben especial. És la que ell i Xavi van mostrar orgullosos just després de proclamar-se campions del món a Sud-àfrica. Doncs bé, ara, amb la firma de tots dos jugadors, aquesta senyera es pot veure al Museu del Barça. Està exposada al costat d'alguns dels objectes més emblemàtics del passat Mundial.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut