Roger Federer, durant el partit contra Kevin Anderson (EFE)
Tenis

Federer i Anderson acompanyaran Djokovic a les semifinals de la Copa Masters de Londres

La victòria de Thiem ha servit a Kevin Anderson per certificar matemàticament el seu pas a les semifinals, mentre que Nishikori ha estat eliminat. Roger Federer s'ha imposat al sud-africà i també ha passat ronda

Actualitzat

Les finals de l'ATP ja tenen tres dels quatre semifinalistes. Si aquest dimecres ja es va classificar Novak Djokovic, que encara ha de jugar un partit, aquest dijous ho han fet Roger Federer i Kevin Anderson, que s'han enfrontat en l'últim partit del seu grup. El sud-africà jugava sense pressió perquè ja estava classificat després de les dues primeres victòries, mentre que Federer necessitava guanyar el partit o, com a mínim, un set. El suís ha fet la feina en el primer, que s'ha adjudicat per 6 a 4, i ha rematat en el segon, que ha guanyat per 6 a 3.

Kevin Anderson és el primer classificat del grup per a les semifinals de la Copa Masters de Londres i ho ha aconseguit. La victòria de Dominic Thiem contra Kei Nishikori, per 6-1 i 6-4, ha servit al sud-africà per certificar el seu pas a semifinals.

Amb la victòria aconseguida, Thiem ha empatat amb Nishikori amb una victòria i dues derrotes, tots dos amb dos sets guanyats i quatre de perduts, però el tenista austríac per sobre a la classificació per número de jocs. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut