Kei Nishikori era el cap de sèrie número 2 a Barcelona (Reuters)
Kei Nishikori era el cap de sèrie número 2 a Barcelona (Reuters)
Tenis

Kei Nishikori derrota Stan Wawrinka en el Masters i retalla distàncies en la lluita pel tercer lloc del rànquing de l'ATP

Stan Wawrinka és ara mateix el número 3 del món, darrere d'Andy Murray i Novak Djokovic i davant de Kei Nishikori. El japonès, però, se li acosta perillosament després de derrotar-lo en el Masters

Actualitzat

El japonès Kei Nishikori ha superat el suís Stan Wawrinka en dos sets (6-2, 6-3) en el primer partit de la jornada de dilluns del Masters de Londres. Nishikori necessita fer un gran torneig si vol prendre a Wawrinka el tercer lloc del rànquing de l'ATP en l'última cita de la temporada.

El suís va arribar a Londres amb 410 punts d'avantatge en la classificació de millors tenistes, però, després d'aquest resultat, Nishikori n'hi ha retallat 200. El japonès ha sabut aprofitar les errades no forçades del seu contrincant.

En el segon partit de la jornada, l'escocès Andy Murray ha estrenat en competició el seu número 1 del rànquing de l'ATP amb una victòria davant del croat Marin Cilic per 6-3 i 6-2, en un partit amb moltes errades per part dels dos tenistes.

Mal debut de Feliciano i Marc López

Els dos López, el barceloní Marc López i el toledà Feliciano López, han perdut en el seu primer partir a la categoria de dobles d'aquesta edició del torneig davant del finlandès Henri Kontinen i l'australià John Peers per 6-3 i 7-6.

Els campions de Roland Garrós, que han cedit en només 68 anys, s'han complicat les seves opcions al Masters amb aquest resultat. La parella no ha aconseguit apuntar-se cap punt de servei directe a una superfície especialment dissenyada per donar velocitat a la bola.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut