Motociclisme Superbikes

Kawasaki ultima els detalls per revalidar el títol mundial de Superbikes des de Granollers

Dues setmanes abans de començar el Mundial, Granollers es converteix en l'epicentre de les Superbikes, i és que els darrers ajustos de la vigent campiona s'estan fent a Granollers

Actualitzat
En un polígon industrial a tocar del Circuit de Barcelona Catalunya, hi ha la seu de l'equip Kawasaki, el vigent campió del món de Superbikes. Però el cert és que ara, en plena pretemporada, és fàcil veure-hi entrar cada matí els mecànics que treballen per fer encara una moto millor i és que haver guanyat dos dels tres últims mundials ja és cosa del passat, ara tots els ulls estan posats en el futur, en el campionat que està a punt de començar i en una moto de nom i ADN japonès, però amb molts components fets aquí i muntats per mecànics i enginyers catalans.
Des del Vallès Oriental s'ajusten els darrers detalls abans de viatjar cap a Austràlia, on l'últim cap de setmana de febrer arrencarà el Mundial. La parella de pilots britànics Tom Sykes, campió el 2013, i Jonathan Rea, vencedor l'any passat, esperen tenir, un any més, una moto guanyadora "made in" Granollers.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut