Katinka Hosszú
Katinka Hosszú
Natació

Katinka Hosszú i Marco Koch, escollits els millors nadadors del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

La romanesa Katinka Hosszú ha estat escollida millor nedadora del torneig barceloní, després d'haver participat en 8 finals en 2 dies. En homes, el premi ha estat per a l'alemany Marco Koch

Actualitzat

Katinka Hosszú ha guanyat els 200 esquena en la segona i última jornada del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. L'hongaresa també ha estat tercera en els 200 estils, prova de la qual és campiona mundial. Hosszú ha nedat 4 finals aquest dijous (ha renunciat a una altra), les mateixes que dimecres, dia en què va aconseguir la millor marca de l'any en els 400 estils. Per tot això ha estat escollida millor nedadora del trofeu.

Sense Hoszzú ni la lesionada Mireia Belmonte, la també catalana Judith Ignacio ha demostrat el perquè de la seva plata en els Europeus de Berlín en els 200 papallona. Ha estat segona només superada per la japonesa Natsumi Hoshi, que ha fet rècord del campionat. Melani Costa ha quedat quarta en els 400 lliures, a 12 centèsimes del podi. En la final dels 200 esquena, la mallorquina ha estat sisena.

El premi al millor nedador del Ciutat de Barcelona ha estat per a l'alemany Marco Koch, que ha guanyat els 200 braça amb un temps de 2:09.35. El campió olímpic en els 200 papallona Chad Le Clos diversificarà les seves proves en els mundials de Kazan. Provarà sort en els 200 esquena i en els 200 lliures. En aquesta última prova ha estat a punt de sorprendre l'holandès Sebastien Verschuren en un final disputat.

El britànic Adam Peaty s'ha endut els 50 braça amb només 4 centèsimes d'avantatge respecte al sud-africà Cameron van der Burgh. El seu temps de 27.25 ha marcat una nova plusmarca d'aquest torneig.

La pluja ha fet acte de presència al barri de Sant Andreu, ben entrada la tarda. I les últimes finals s'han disputat sota el sostre retràctil de la piscina Pere Serrat. No hi ha hagut gens de retard. Tot està previst en el Ciutat de Barcelona.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut