Tot i que va jugar tota la segona part amb la mà trencada, Schmeichel va mantenir la porteria a zero (Reuters)

Kasper Schmeichel juga tota la segona part amb la mà trencada al camp del Copenhaguen

El porter del Leicester es va lesionar per un mes i mig, però va seguir jugant fins al final i va evitar la derrota dels anglesos al camp del Copenhaguen

Ramon AngladaActualitzat

El porter danès del Leicester, Kasper Schmeichel, es va lesionar en la primera part del partit de Champions d'aquest dimecres al camp del Copenhaguen (0-0), però, tot i això, va seguir jugant fins al final. El porter es va fer una fractura a la mà dreta, lesió que l'apartarà dels terrenys de joc durant un mes i mig. Però, en lloc de ser substituït, es va mantenir a la porteria i va evitar la derrota amb una parada de mèrit pocs minuts abans del final. Aquest dijous, quan tornin a Anglaterra, Schmeichel visitarà un especialista per acabar de determinar l'abast de la lesió.

El Leicester, vigent campió de la Premier League contra tot pronòstic, està firmant una gran fase de grups en la Lliga de Campions. Els 'foxes' s'han convertit en el primer equip de la història que ha mantingut la porteria a zero en les primeres quatre jornades de la lligueta. I, per ara, es mantenen com a líders del grup G.