Benzema celebra el seu gol davant del Granada (EFE)
Benzema celebra el seu gol davant del Granada (EFE)
Futbol

Karim Benzema va declarar davant del tribunal que mai va veure el vídeo amb què volíen fer xantatge a Mathieu Valbuena

El jugador del Reial Madrid va comparèixer com a imputat en el cas de presumpte xantatge al seu company de selecció

Actualitzat

Karim Benzema va declarar davant de la jutgessa que instrueix el cas del presumpte xantatge al seu company de selecció Mathieu Valbuena amb un vídeo de contingut sexual que ell mai va veure les imatges. El francès va comparèixer el passat 28 de gener, però el diari "Le Parisien" publica aquest divendres la seva declaració.

El davanter del Reial Madrid va admetre en el judici que hauria hagut de dir-li a Valbuena que "no havia vist el vídeo. Em vaig fer el llest. És com quan algú descriu una pel·lícula que no ha vist. Jo mai vaig veure el vídeo", segons publica "Le Parisien".

Benzema, imputat en el cas, també va afirmar davant del tribunal estar "molt enfadat amb tot el que ha publicat la premsa. M'ha perjudicat sortir a totes les portades per no res. Com si fos un terrorista. Ha deixat fins i tot de ser el cas del vídeo de Valbuena per ser el cas Benzema. Em fa fàstic".

El jugador, apartat de la selecció francesa arran d'aquest escàndol, va negar haver pressionat el futbolista de l'Olympique de Lió perquè pagués els xantatgistes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut