Karim Benzema durant l'últim partit que va jugar amb França (Reuters)
Futbol

Karim Benzema és exclòs de la selecció francesa per la seva suposada implicació en el cas d'extorsió a Mathieu Valbuena

El davanter del Reial Madrid és el màxim golejador en actiu dels "bleus", que l'estiu que ve seran els amfitrions de l'Eurocopa

Actualitzat

"Actualment, Karim Benzema no és seleccionable per França. Si no hi ha canvis jurídics, no jugarà l'Eurocopa". Així de clar s'expressava Noël Le Graët, president de la Federació Francesa de Futbol (FFF) a l'hora de comunicar una decisió que ja s'esperava.

El davanter del Reial Madrid, màxim golejador en actiu de la selecció "bleue", està imputat per presumpta complicitat en un cas d'extorsió al seu company de selecció Mathieu Valbuena.

En cas que Benzema fos declarat innocent dels càrrecs abans de la disputa de l'Eurocopa 2016, de la qual França és el país organitzador, la situació es replantejaria. La decisió de l'FFF arriba després que una ordre judicial va prohibir l'acostament de Benzema i Valbuena mentre s'investiga el cas.

El davanter del Reial Madrid s'ha afanyat a reaccionar a través de les xarxes socials: "Respecto la decisió i tinc confiança en el nostre president, Noël Le Graet." En la mateixa línia, el club blanc també ha manifestat en un comunicat oficial que "lamenta que Benzema no pugui jugar amb la selecció del seu país i reitera un cop més el suport i la confiança en el jugador".

Anar al contingut