Reial Madrid

Karanka: "Si féssim cas de tots els rumors sobre el futur de Mourinho seria un malviure"

Aitor Karaka ha tornat a donar la cara davant els mitjans de comunicació en la vigília del partit de Lliga del Reial Madrid davant el Valladolid. Els blancs, que juguen un dia abans que el Barça, tenen l'oportunitat de situar-se de forma provisional a 8 punts dels blaugrana, però un cop més la roda de premsa ha estat centrada en el futur de José Mourinho a la banqueta. Karanka ha assegurat que no fan cas dels rumors que situen el portuguès fora del Madrid la temporada que ve.

Actualitzat
Aitor Karaka ha tornat a donar la cara davant els mitjans de comunicació en la vigília del partit de Lliga del Reial Madrid davant el Valladolid. Els blancs, que juguen un dia abans que el Barça, tenen l'oportunitat de situar-se de forma provisional a 8 punts dels blaugrana però un cop més la roda de premsa ha estat centrada en el futur de José Mourinho a la banqueta.

"Mourinho reflecteix la seva fortalesa en els despatxos i sobre el camp. No pot estar cada dia actuant respecte als rumors que surtin. Els rumors sobre el seu futur? Si féssim cas de tots els rumors que han sortit els últims dos anys i mig això seria un malviure ", ha indicat. "El míster és una persona forta com poques i no pot estar cada dia actuant respecte al que es digui per aquí", ha insistit.

Qüestionat sobre què faria en el cas que el tècnic portuguès abandonés la disciplina del Reial Madrid quan finalitzi el curs, Karanka ha afirmat que el dia que Mourinho es pronunciï oficialment sobre aquesta qüestió, ell es "plantejarà" què farà laboralment.

Finalment, Karanka ha analitzat el partit contra el Valladolid, un dels equips revelació en aquest inici de temporada al Nuevo Zorrilla. "És un partit complicat contra un rival complicat. Estan fent una bona temporada amb un futbol força bo. L'entrenador està transmetent la seva idea de futbol. Només hem de pensar a guanyar, no cap altra cosa al cap que guanyar els tres punts", ha conclòs.

Sense Coentrao i amb Essien

El Reial Madrid afrontarà la visita a Valladolid sense Fabio Coentrao, que no s'ha recuperat a temps de l'estrebada muscular que es va fer en l'últim partit de Champions contra l'Ajax. L'absència del portuguès deixa Mourinho sense cap lateral esquerre específic per la lesió de Marcelo i l'obligarà a refer la línia defensiva. En canvi, el tècnic blanc recupera Mchael Essien, restablert d'un procés al·lèrgic.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut