Espanyol

Kameni: "Volem, podem i ens salvarem"

L'Espanyol afronta el derbi de dissabte amb ganes de trencar la mala ratxa i començar el camí cap a la salvació. Un dels homes més qüestionats del vestidor, Carlos Kameni, ha enviat un missatge a l'estil Obama: "Volem, podem i ens salvarem". Paraules de Kameni. El porter de l'Espanyol ha animat els seus companys a ser positius malgrat la delicada situació i ha assegurat que veu l'equip plenament capacitat per aconseguir la salvació. "Aquest Espanyol mereix estar a Primera i farem tot el possible. Hem de deixar de banda els temes individuals i pensar en l'equip i en la salvació", ha explicat.

Actualitzat
Carlos Kameni no veu el Barça imbatible. El Camp Nou és un escenari que se li dóna especialment bé, no només no l'espanta que Eto'o sigui el "pichichi" de la Lliga amb 23 gols, sinó que, a més, Kameni està convençut que el tornarà a guanyar en el pròxim duel particular amb el seu compatriota. Així pensa el porter camerunès de l'Espanyol quan falten quatre dies per al derbi al Camp Nou.

Kameni s'ha incorporat als entrenaments després d'un permís especial per viatjar al Camerun per assumptes familiars. Ha vingut amb ganes d'ajudar i convençut de la salvació del seu equip. El porter camerunès aparca la seva renovació; això sí, assegura que amb l'Espanyol encara no ho ha donat tot i que el seu millor moment encara ha d'arribar.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut