Espanyol

Kameni: "Tinc contracte, però estudiaríem les propostes si arriben"

Encara té contracte fins al 30 de juny del 2013, però, si hem de jutjar pel que ha dit avui, Carlos Kameni té poques opcions de continuar. Té la sensació que el club se'l vol vendre i a ell també sembla que li estigui bé. "Només Déu sap el que passarà demà. Tinc contracte fins al 2013, hi ha clubs que em segueixen i ja veurem. Jo no diré mentides, no he parlat amb la directiva però crec que si arriben ofertes les valoraran. Tinc contracte però estudiaríem les propostes si arriben". Missatge del camerunès a la directiva. Fa set anys que és a l'Espanyol, i sempre ha vist una falta d'ambició claríssima en l'entitat. Carlos Kameni mai no ha amagat la seva il·lusió per jugar la Champions. Tot plegat fa pensar més que mai que el de diumenge contra el Sevilla serà el seu últim partit amb l'Espanyol.

Actualitzat
El camerunès Carlos Kameni ha revelat que hi ha diversos equips interessats en ell i ha apuntat que en cas que arribin ofertes que interessin tant el club i el mateix futbolista les estudiaran, malgrat tenir contracte fins al 2013. El porter ha recordat diverses informacions que han sortit aquesta temporada referents al seu futur: "Es va publicar que el club no vendria Kameni per menys de tres milions i suposo que això va venir de l'entitat. Si ells estan pensant a vendre... jo no privaré l'Espanyol d'una venda".

D'altra banda, Kameni ha criticat l'objectiu inicial de l'equip, la permanència. "El negatiu que hi ha en aquest club és que comencem la temporada pensant que no hem de baixar. Jo lluito cada dia per esborrar aquesta frase del context periquito i dir que hem d'entrar a Europa League o Champions", ha dit.

El porter camerunès ha insistit en la importància de fixar-se metes més elevades: "Hem de començar la campanya lluitant per alguna cosa positiva, no per no baixar. Si et diuen que has de jugar per no descendir et poses un límit, sí, però és un límit molt baix. Jo jugo per créixer cada partit i guanyar cada diumenge".

Finalment, Kameni ha defensat l'"ambició" de l'equip a Saragossa. "Era un partit molt important i al final no van sortir les coses. La vida és així i el futbol també. Ens hem quedat a la riba... potser el mar era tan llarg que no hem pogut sortir d'aquí. Ho hem intentat i estem orgullosos", ha asseverat.

Anar al contingut