Espanyol

Kameni té un esquinç de primer grau i segurament estarà a punt per jugar contra el Getafe

L'Espanyol es debat entre la marxa de Moisés Hurtado a Grècia i la recuperació de Kameni. El que evoluciona més bé i més ràpid és el porter camerunès de l'esquinç al genoll. La ressonància que se li ha practicat aquest dilluns a Carlos Kameni confirma el primer diagnòstic ofert dissabte a Tarragona: un esquinç de primer grau del lligament lateral intern del genoll dret. Kameni mostra una notable evolució i tot apunta que no hauria de tenir cap problema per estar en condicions de jugar aquest cap de setmana.

Actualitzat
Carlos Kameni podrà estar sota els pals el primer partit de lliga davant del Getafe. Aquest dilluns, se li ha fet una ressonància magnètica que ha confirmat el que ja li van dir a Tarragona: té un petit esquinç al lligament lateral intern del genoll dret. Amb només 48 hores, l'evolució ha estat molt positiva i tot fa pensar que no tindrà problemes per jugar diumenge. De tota manera, continuarà en observació al llarg de la setmana.

Un altre cas ben diferent és el de Jesús Dátolo. Va començar amb normalitat la pretemporada a Perelada, però després de tenir molèsties a la cama esquerra es va descobrir una vella lesió de l'argentí. Ha treballat al marge dels seus companys, però cada vegada que es parla de la seva incorporació al grup torna a recaure. Dissabte, a Tarragona, no va jugar perquè tenia molèsties a l'abductor de la cama esquerra. Un altre pas enrere. Un mala notícia per a Pochettino, que li impedirà poder fer jugar Dátolo el primer partit de lliga.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut