Espanyol

Kameni es posiciona al costat de Tamudo i demana la seva continuïtat una temporada més

Raúl Tamudo fa mesos que està en l'ostracisme. Ara que s'ha obert el debat sobre el seu comiat de l'Espanyol, per primer cop un jugador de l'equip ha sortit en defensa del davanter. Carlos Kameni no vol sentir a parlar de comiats. És més, vol que Tamudo continuï a l'Espanyol. Que es quedi, com reclama el porter blanc-i-blau, és difícil per no dir impossible, però el que està clar és que Raúl Tamudo es tornarà a posar la samarreta de l'Espanyol si li donen l'oportunitat d'acomiadar-se del seu club de tota la vida.

Actualitzat
Més d'una volta sencera sense jugar, però 129 gols en competició de Lliga a l'esquena. Raúl Tamudo acaba contracte el 30 de juny, i en ple debat sobre si se li ha de donar l'oportunitat d'acomiadar-se de l'afició, avui Carlos Kameni s'ha posicionat al costat del davanter. El porter camerunès no solament no preveu la sortida del golejador sinó que advoca per la seva continuïtat a l'equip.

"És un jugador a qui estimo molt i que ha donat moltes coses per l'Espanyol. Jo vull tenir el millor jugador a la plantilla. El que és negatiu és que se'n vagi i jo espero veure'l més amb l'Espanyol", ha raonat el camerunès, que fins i tot ha demanat la continuïtat del seu company una temporada més.

Kameni ha participat en la suau sessió d'entrenament programada avui per l'entrenador blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, que ha comptat amb la presència dels jugadors del filial Mahamat Azrack, Jordi Amat i Javi López. Raúl Tamudo, per la seva banda, segueix entrenant-se al marge per una sobrecàrrega.

Pochettino té les baixes de Juan Forlín i Nico Pareja, per sanció, i de Javi Chica, Raúl Baena, Javi Márquez i Iván de la Peña, lesionats. Tamudo, de la seva banda, té molt poques opcions de ser convocat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut