Espanyol

Kameni avisa que després del Mundial pot tenir ofertes en ferm sobre la taula

Trenta-un partits de Lliga aquesta temporada, 2.746 minuts disputats i, en línies generals, una actuació d'alt nivell durant tot el curs. Carlos Kameni és l'únic mundialista de la plantilla; marxa dijous amb la selecció del Camerun i esgota els últims entrenaments amb una intensitat màxima. Davant els rumors que el situen fora de l'Espanyol la temporada que ve, Kameni contesta això: "Tot pot passar a la vida, jo treballo per guanyar el partit i estar bé, si arriba una oferta és perquè he fet una bona feina". És clar que ni la directiva ni el mateix Kameni descarten una oferta en funció del rendiment del porter durant el Mundial.

Actualitzat
El futur de Carlos Kameni a l'Espanyol estarà molt en funció del paper que faci al Mundial, amb la seva selecció. Té contracte fins al 2013 i una clàusula força baixa, de 4,5 milions d'euros. El camerunès ja avisa que després del Mundial pot tenir ofertes en ferm sobre la taula. De moment, s'incorpora a la selecció. Caldrà esperar al Mundial per tenir més pistes.

El porter de l'Espanyol també ha fet un balanç positiu de la temporada que acaba de finalitzar, encara que ha animat els seus companys a millorar el rendiment el curs de la Lliga vinent. "Faig un balanç positiu. Després del que vam viure a l'inici era complicat. Hem fet alguna cosa bona i veurem com plantegem la temporada que ve, perquè sempre s'ha de millorar. Crec en la feina que fem i tenim qualitat per aconseguir els objectius", ha analitzat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut