Espanyol

Kalu Uche abandona la concentració de Peralada cap al futbol turc

El davanter de l'Espanyol Kalu Uche ha abandonat aquest matí la concentració de Peralada (Alt Empordà), on l'equip català realitza la pretemporada, per negociar el seu traspàs al futbol turc, segons que ha confirmat el club blanc-i-blau.

Actualitzat
El davanter de l'Espanyol Kalu Uche ha abandonat aquest matí la concentració de Peralada (Alt Empordà), on l'equip català realitza la pretemporada, per negociar el seu traspàs al futbol turc, segons ha confirmat el club blanc-i-blau.

El Kasimpasa, tal com ha revelat l'entorn del jugador, seria el destí de l'ariet nigerià, que quedava lliure la temporada que ve.

L'operació podria tancar-se i anunciar-se oficialment en les pròximes hores, ja que falta la revisió mèdica i altres petits tràmits.

La més que probable sortida de Kalu Uche i el futur d'un altre davanter, Álvaro Vázquez, que també està en l'aire, obliga la direcció esportiva blanc-i-blava a redefinir la seva política de fitxatges.

Uche va arribar a l'Espanyol lliure en el passat mercat d'hivern procedent del Neuchatel suís. En els mesos en els quals ha estat en la disciplina blanc-i-blava s'ha convertit en el màxim realitzador de l'equip amb sis gols en quinze partits, cosa que ha cridat l'atenció de diversos clubs europeus.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut