Futbol

Jutjaran per un delicte de lesions el jugador juvenil que va agredir un rival

Un jugador de dinou anys, de categoria juvenil, serà jutjat per un delicte de lesions. El partit de futbol de la Segona Divisió gironina entre el Doble Set i el Quart que es va jugar dissabte va acabar malament. A la mitja part, un jugador del Doble Set va agredir-ne un del Quart. El va deixar inconscient i el van haver de traslladar a l'Hospital Josep Trueta. El club ha presentat denúncia i avui han començat les diligències prèvies al judici.

Actualitzat
Un jugador de dinou anys de l'equip de futbol de categoria juvenil Doble Set, Hèctor Perea, serà jutjat per un delicte de lesions, després de la seva detenció dissabte passat per haver agredit un rival que va patir convulsions després que el jove processat li clavés els tacs al cap.

El presumpte agressor s'ha negat a declarar davant del jutge, però sí que ho ha fet la víctima, el seu entrenador, l'àrbitre i un directiu que estava present durant el partit. El partit enfrontava el Doble Set i la Unió Esportiva Quart al camp Pont Major de Girona i l'agressió va tenir lloc durant el descans.

La víctima, Isaac Porcel, de setze anys, va rebre primer un cop de puny i, després, va ser colpejat amb els tacs de la bota al cap i la mà. El jugador va perdre la consciència durant diversos minuts, se li va haver d'aplicar una cànula de Guedel per evitar que patís un episodi d'asfíxia i, ja a l'hospital Trueta de Girona, se li van aplicar setze punts de sutura al cap i una a l'orella.

L'entrenador del Quart va posar una denúncia contra Héctor Perea, que ja va ser sancionat nou partits sense jugar fa gairebé un any per una agressió a un futbolista de La Salle.

La Federació Catalana de Futbol s'ha posat de part de la UE Quart, de la mateixa manera que el club Doble Set, que ha expulsat el jugador de les seves files.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut