Tenis

Justine Henin ja és a semifinals del Roland Garros en eliminar Serena Williams amb un clar 6-4, 6-3

Justine Henin avança amb pas ferm cap al seu tercer Roland Garros consecutiu. La tenista belga ha superat Serena Williams per un clar 6-4, 6-3 i ja és a semifinals. El pròxim escull per a la cap de sèrie número 1 serà la sèrbia Jelena Jankovic, que ha passat ronda en vèncer Nicole Vaidisova 6-3 i 7-5. Completen l'altra semifinal Anna Ivanovic i Maria Xarapova.

Actualitzat
Amb aquest quadre i si es complissin tots els pronòstics, les dues millors tenistes de la WTA –Henin i Xarapova, número 1 i 2 respectivament- podrien disputar-se el títol de Roland Garros. El principal escull de la belga i la russa, però, seran dues sèrbies que arriben a les semifinals del torneig francès amb molta empenta.

Anna Ivanovic ha eliminat en tres sets (6-3, 3-6, 6-1) de la finalista de l'any passat Svetlana Kuznetsova, i es disputarà un lloc a la final amb Xarapova. A l'altra banda del quadre, en canvi, Henin es veurà les cares amb Jelena Jankovic. La sèrbia s'ha fet un lloc a les semifinals en guanyar Vaidisova.

Tant Jankovic com Ivanovic han aconseguit ja els seus millors resultats en el prestigiós torneig francès. No obstant, les dues arriben en un estat de forma òptim ja que la primera ha guanyat els torneigs de Charleston i Roma, i la segona, Berlín.
Anar al contingut