Justin Doellman, molt orgullós de rebre el premi
Bàsquet

Justin Doellman (València Basket), escollit jugador més valuós de la Lliga Endesa

Aquest migdia s'ha fet a Madrid la presentació dels "playoffs" de la Lliga Endesa, el primer acte presidit pel nou president executiu de la Lliga ACB, el barceloní Francisco Roca. L'acte ha servit per desvelar el jugador més valuós de la Lliga regular, honor que ha recaigut en el jugador del València Basket, i ex del Manresa, Justin Doellman

Actualitzat

Aquest migdia s'ha fet a Madrid la presentació dels "play-offs" de la Lliga Endesa, el primer acte presidit pel nou president executiu de la Lliga ACB, el barceloní Francisco Roca. L'acte ha servit per desvelar el jugador més valuós de la Lliga regular, honor que ha recaigut en el jugador del València Basket, i ex del Manresa, Justin Doellman.

Menció especial també per a Guillem Vives, del Fiatc Joventut de Badalona, que ha estat escollir millor jugador jove de la Lliga.

Francesc Roca, nou president executiu de l'ACB

El barceloní Francesc Roca és el nou president executiu de l'ACB. Roca havia estat durant 8 any director general de la Lliga de futbol professional i responsable de l'NBA pel sud d'Europa. Amb aquest nomenament es desencallen vuit mesos de negociacions infructuoses entre clubs, després de la sortida de l'anterior director general, Albert Agustí.

Anar al contingut