Klopp fa una abraçada a Coutinho (Reuters)
Futbol internacional

Jürgen Klopp no tanca la porta a la sortida de Coutinho: "Amb excepció del meu matrimoni, res és etern"

El tècnic alemany del Liverpool assegura en una entrevista a l'ESPN que no descarta una possible sortida del brasiler Phillipe Coutinho, que fa temps que vol el Barça

Actualitzat

El tècnic del Liverpool, Jürgen Klopp, ha assegurat en una entrevista a la cadena de televisió ESPN que a excepció del seu matrimoni no hi ha res etern i que ja es veurà què passa amb el futur de Philippe Coutinho, jugador brasiler pretès pel Barça.

"Amb excepció del meu matrimoni, res és etern. Ja veurem què passa. Sempre hi ha una solució."

Klopp, que ha deixat per primera vegada una porta oberta a la sortida de Coutinho d'Anfield, també ha valorat que l'internacional amb la "canarinha" portés per primera vegada el braçalet de capità en l'últim partit de la Premier contra el Swansea.

"Potser si li ofereixo la capitania no se'n va. No sé, potser és la versió menys romàntica, però és el que va passar. Quan vaig veure que no estaven jugant ni Henderson ni Milly, vaig mirar qui era el jugador més veterà i vaig veure que era Coutinho, per això va ser capità. Podia haver-ho maquinat i pensat 'potser si li dono la capitania no se'n va', però no va anar així."

ARXIVAT A:
Coutinho
Anar al contingut