Lliga de Campions

Jurgen Klopp elogia Zinedine Zidane en la prèvia de la final de Champions

"Zidane és un dels cinc millors jugadors de tota la història del futbol i pot guanyar per tercera vegada la Champions com a entrenador."

Actualitzat

El tècnic del Liverpool, Jurgen Klopp, va elogiar l'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, "un lluitador tota la seva vida", el dia abans de la final de la Lliga de Campions.

Pura admiració

"Moltes persones pensen que Zidane no té coneixements tàctics, opinen el mateix de mi i és curiós que dos entrenadors que no tenen ni idea de tàctica arribin a la final. Zidane és un dels cinc millors jugadors de tota la història del futbol i pot guanyar per tercera vegada la Champions com a entrenador, cosa que no ha passat mai. És brillant. Desafortunadament, tinc una persona brillant davant de mi com a entrenador".

"El Reial Madrid funciona com un rellotge suís, fa un futbol fantàstic. S'organitzen quan han de fer-ho i són caòtics quan el partit ho demana. Zidane ha estat un lluitador tota la seva vida, crian-te a Marsella ho has de ser, com a jugador ni ho semblava perquè era millor que la resta, però ara ho demostra quan s'enfada en roda de premsa si li diuen que el seu equip té molta menys gana que el Liverpool".

Sobre Mohamed Salah 

De la decisió de Salah del ramadà i el dejuny, va dir que està preparat per jugar: "Entenc la religió com una cosa privada, no hi ha res a dir. A l'entrenament se'l veurà ple d'energia, que és el més important per jugar la final". Creu que encara és aviat per situar el davanter egipci al nivell de Cristiano Ronaldo i Leo Messi:

"Salah ha fet una temporada excepcional, però Cristiano i Messi mereixen tots els elogis perquè mantenen el seu gran nivell des de fa molts anys".

Confiança en si mateixos

Després d'estudiar les virtuts del Reial Madrid, el tècnic del Liverpool es recolza en la tàctica per augmentar les seves opcions de conquerir la Lliga de Campions: "Hem preparat el partit, hem fet una anàlisi del joc del Reial Madrid i són forts de veritat, però mai han jugat contra nosaltres, que som el Liverpool i en el nostre ADN hi ha guanyar títols grans".

"Som els que més gols hem marcat en una edició de la història de la Champions amb resultats excepcionals. L'experiència del Reial Madrid és un gran avantatge, però en el partit l'experiència no sempre ajuda. No podem entrar a jugar el seu joc i amb la tàctica podem reduir la seva qualitat i posar-la al nostre nivell".

Se senten preparats per a la final

Klopp va opinar que la final "està al cinquanta per cent per cada equip" i del seu Liverpool va assenyalar com a punt fort  "l"esperit" del grup. "Ens hem d'adaptar al nivell del rival, intentar jugar el nostre futbol i explotar les nostres fortaleses".

"El nostre punt fort és l'esperit que hem creat aquesta temporada. Fa nou mesos érem un bon equip, però des de llavors ens hem preparat per a objectius importants. Alguns somiaven amb arribar a la final i ho hem aconseguit amb el treball que ha generat un esperit especial".  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut