Futbol Internacional

Jurgen Klopp defensa Wayne Rooney dient que "totes les llegendes que admirem bevien com dimonis i fumaven com bojos"

L'entrenador alemany ha sortit en defensa del capità de la selecció anglesa parlant de l'actuació dels mites del futbol de temps passats
Jurgen Klopp en una imatge d'arxiu (Reuters)

Jurgen Klopp en una imatge d'arxiu (Reuters)

L'entrenador del Liverpool Jurgen Klopp ha sortit en defensa de Wayne Rooney després que el capità de la selecció anglesa va admetre que es va colar en un casament i va beure en excés mentre estava concentrat amb el seu equip nacional. Un fet que va revelar el diari "The Sun", que també denuncia que 10 internacionals més van aprofitar la nit lliure per estar fins a altes hores de la matinada en una discoteca tres dies abans del partit amistós de dimarts passat contra Espanya.

Klopp ha afirmat que "ho sento molt pels jugadors. Aquesta és la generació de futbolistes més professional que hi ha hagut mai, i no només a Anglaterra. Tots són éssers humans". L'alemany ha culminat la seva defensa del davanter del Manchester United dient que "totes les llegendes que admirem bevien com dimonis i fumaven com bojos, i tots eren bons jugadors. Avui en dia ningú ho fa. No sé que va fer Wayne, però estic convençut que no és tan greu".

La Federació Anglesa lliga curt els seus internacionals

Després d'aquest escàndol, la FA ha prohibit als jugadors de la seva selecció sortir en les seves nits lliures durant les aturades dels partits internacionals. Segons la federació, a partir d'ara els jugadors convocats per Anglaterra continuaran gaudint de temps lliure com fins ara, però no de nits lliures, i hauran de ser a l'hotel de concentració abans de les 11 de la nit.

NOTÍCIES RELACIONADES