Espanyol

Jurado: "Farem servir totes les armes"

El migcampista s'ha consolidat a la medul·lar, on és un fix, i apunta a la titularitat, diumenge, contra el Barça

Actualitzat

Una altra de les notícies agradables de l'Espanyol en aquest tram de temporada és la participació notable de José Manuel Jurado, que s'ha convertit en un futbolista important en el mig del camp perico.

Serà el primer derbi de Jurado com a blanc-i-blau, tot i que, com a futbolista, ja s'hi ha enfrontat en diverses ocasions i té molt clar quin rival es trobaran diumenge al Camp Nou: "El Barça és un equip que et deixa al darrere. Corres molt de risc i tens la possibilitat d'acabar encaixant gols".

En tot cas, el migcampista andalús es mostra convençut de les possibilitats dels pericos, que, immersos en una gran ratxa, sortiran a jugar el seu partit, a jugar de tu a tu davant de l'etern rival: "Anem amb la idea de fer un bon partit i treure un bon resultat. Farem servir les nostres armes. Contra el Barça s'ha de defensar molt bé, estar molt juntets i pressionar quan es pugui".

En una setmana en què el FC Barcelona ha tingut un partit amistós amb un viatge llarg pel mig, els blaugranes amb prou feines podran completar dos entrenaments per encarar el derbi. L'Espanyol, mentrestant, segueix treballant meticulosament per aconseguir una victòria, que seria el millor regal de Nadal per als pericos: "Portem preparant el partit tota la setmana. És un partit molt difícil i molt especial".

Després d'un inici amb alguns dubtes, en què Jurado no estava tenint el protagonisme esperat, el jugador, de trenta anys, ha assumit galons i s'ha convertit en un dels referents del migcamp espanyolista. Diumenge, contra el Barça, Quique podria utilitzar-lo a la mitjapunta o a una banda, depenent de la recuperació de futbolistes amb molèsties com Hernán Pérez o Leo Baptistao.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut