Jurado, a la roda de premsa d'aquest dijous al matí (rcdespanyol.com)
Espanyol

Jurado avisa sobre la Reial Societat: "Serà un partit complicat però necessitem els punts"

El migcampista blanc-i-blau considera que encara hi ha marge per millorar i que guanyar els bascos al RCDE Stadium diumenge seria un bon punt d'inflexió

Actualitzat

L'Espanyol ha tornat a la feina aquest dijous al matí després de jugar la Supercopa de Catalunya amb tota l'atenció posada a preparar el complicat partit que han de jugar el pròxim diumenge contra la Reial Societat (a les 12.00).

Quique Sánchez Flores ha dirigit una sessió d'entrenament amb tots els jugadors disponibles amb l'excepció de Carlos "la Roca" Sánchez, que ha viatjat fins a Florència per assistir a l'enterrament del seu company d'equip a la Fiorentina, Davide Astori.

Després, José Manuel Jurado ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per explicar quines són les sensacions que té l'equip de cara a l'enfrontament contra el conjunt donostiarra:

"Espero un partit complicat. La Reial juga molt bé a futbol i ens ho posarà molt difícil. Espero un partit valent per la nostra part. Necessitem els punts."

En tot cas, el migcampista confia que l'equip blanc-i-blau encara té marge per millorar i abandonar la part baixa de la classificació, ara mateix són quinzens, i no renuncia a acabar el Campionat en zona europea:

"Encara queden moltes jornades, molts punts en joc i, en les últimes jornades, els que millor estan són els que s'enduran aquestes places."

 

Anar al contingut