Julio Olarticoechea dirigirà l'Argentina als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro
Futbol

Julio Olarticoechea dirigirà la selecció de l'Argentina als Jocs Olímpics de Rio

Olarticoechea assumeix la banqueta de l'"albiceleste" de forma interina poques hores després de la renúncia del Tata Martino

Actualitzat

La renúncia del Tata Martino a dirigir la selecció de l'Argentina només 30 dies abans que comencin els Jocs Olímpics va crear una crisi d'estat que va portar la federació nacional de futbol a posar en dubte la participació de l'"albiceleste" a Rio de Janeiro. Finalment, però, Julio Olarticoechea assumirà el repte de dirigir el combinat argentí, segons ha confirmat Víctor Blanco, secretari de l'AFA, l'Associació de Futbol Argentí, a l'emissora de ràdio Fox Sports.

Conegut com "el Vasco", Olarticoechea, no feia ni un mes que havia assumit l'equip nacional sub-20, després d'una etapa portant la selecció femenina. Els mals resultats, la renúncia de Messi i la crisi oberta en el futbol argentí, on es viu aquest esport amb un sentiment molt profund, catapulten Olarticoechea, de forma interina, a assumir la banqueta de l'Argentina als Jocs de Rio de Janeiro.

A més llarg termini, sonen quatre noms amb molta força per agafar les regnes de l'"albiceleste" en una de les pitjors èpoques de les últimes dècades: Simeone, Bielsa, Sampaoli i Pochettino.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut