Alaphilippe creua en primera poisició la línia de meta al Mur d'Huy
Ciclisme

Julian Alaphilippe trenca el domini d'Alejandro Valverde i s'imposa en la 82a Fletxa Valona

El ciclista francès de l'equip Quick Step ha estat el més fort en la pujada final al duríssim Mur d'Huy i ha creuat victoriós la línia d'arribada davant del murcià, que buscava el seu cinquè triomf consecutiu en aquesta prova i el sisè en total.

Actualitzat

Julian Alaphilippe ha trencat el domini d'Alejandro Valverde i s'ha imposat en la 82a edició de la Fletxa Valona, de 198,5 quilòmetres de recorregut entre Seraing i el Mur d'Huy. El ciclista francès de l'equip Quick Step ha estat el més fort en la pujada final al duríssim Mur d'Huy i ha creuat victoriós la línia d'arribada davant del murcià, que buscava el seu cinquè triomf consecutiu en aquesta prova i el sisè en total.

Una escapada formada per sis corredors, amb l'italià Vincenzo Nibali, ha posat en dificultats el gran grup, que ha hagut de tirar de valent en els últims quilòmetres per neutralitzar la fuga. En l'ascensió definitiva, Alaphilippe ha arrencat amb molta força i quan Valverde ha intentat reaccionar ja no ha tingut temps de superar el francès. La tercera posició final ha estat per al belga Vanendert.

Anar al contingut