Juli Giner (@juliginerrock)
Juli Giner (@juliginerrock)
Boxa

Juli Giner serà l'aspirant oficial al campionat del món del pes ploma si derrota Miguel Román

El boxejador català té a tocar un combat per al campionat del món del pes superploma. Si derrota "Mickey" Román, serà designat aspirant oficial pel CMB.

Actualitzat

Juli Giner "The Rock" és a un combat de poder optar al campionat del món del pes superploma. El boxejador de Premià de Dalt, segon del rànquing del Consell Mundial de Boxa, haurà de derrotar el número 3, el mexicà Miguel "Mickey" Román, de 30 anys un boxejador que destaca per la seva pegada (51 victòries, 41 per KO, i 11 derrotes).

El guanyador del duel serà designat pel CMB l'aspirant oficial d'aquest pes. El campió és un altre mexicà, Francisco "El Bandido" Vargas, amb 23 victòries en 23 combats (17 per KO). Vargas, però, haurà de derrotar abans Orlando Salido al juny, en una defensa voluntària del seu títol.

La gran cita per al púgil català serà l'1 d'abril, dia que tenia programada a Barcelona la primera defensa del seu campionat d'Europa contra el francès Guillaume Frenois, combat que ha quedat anul·lat. Els representants de Giner negocien amb els representants del mexicà per poder aprofitar aquesta vetllada ja organitzada, amb la participació d'altres boxejadors catalans destacats, com Javier García Roche, Sandor Martín i Isaac "Chaca" Real.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut