Futbol

Julen Lopetegui, presentat com a seleccionador de futbol d'Espanya

L'extècnic del Porto, que succeirà en el càrrec Vicente del Bosque, ha assegurat en la seva presentació oficial que no hi haurà una revolució a la selecció espanyola

Actualitzat

Julen Lopetegui ha estat nomenat aquest dijous seleccionador espanyol de futbol. L'extècnic del Porto succeirà Vicente del Bosque en el càrrec i serà el responsable en aquesta nova etapa, pensant en el mundial de Rússia del 2018. Lopetegui s'ha imposat a altres candidats com Joaquín Caparrós o José Antonio Camacho.

L'exporter del Logronyès i el Barça, entre d'altres, com a tècnic va acumular experiència en les categories inferiors d'Espanya i amb el Porto, on va ser acomiadat al gener. El tècnic basc trencarà el contracte que tenia amb el Wolverhampton, amb el qual ja s'havia compromès.

En la seva presentació oficial, Lopetegui ha assegurat que no pensa fer cap revolució i ha comentat que no hi ha un millor mirall on mirar-se que Del Bosque, el seu antecessor. "La base de la selecció està més o menys clara. Molts [jugadors] estan en plenitud i apareixeran noves opcions per mèrits propis. No hi ha d'haver cap revolució; hi haurà una evolució. Si hi ha jugadors que puguin aparèixer i puguin ajudar, tindran el seu moment", ha afirmat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut