José Mourinho i Pep Guardiola en el derbi de Manchester que enfrontava el United amb el City (Reuters)
Futbol

Jugadors i membres del cos tècnic del City i el United es barallen després del derbi de Manchester

Fins a 20 membres dels dos equips de Manchester es van veure implicats en una baralla on els insults i les ampolles de plàstic volaven, segons la premsa anglesa

Manel PriegoActualitzat

La victòria del Manchester City de Pep Guardiola sobre el Manchester United de José Mourinho va provocar una baralla entre els jugadors i membres del cos tècnic dels dos equips, segons apunta la premsa anglesa.

Diversos mitjans apunten que en acabar el partit, Mourinho va recriminar al vestidor del Manchester City que celebressin la victòria amb tanta efusivitat i que haurien de tenir més respecte pel rival.

Fins a 20 membres van estar involucrats en la baralla. Els rotatius apunten que el porter del City, Ederson, va ruixar amb aigua i llet el tècnic portuguès, i que Mikel Arteta, membre del cos tècnic de Guardiola, va sortir del camp amb una ferida a la cella, provocada per l'impacte d'una ampolla de plàstic llançada pel belga Romelu Lukaku, davanter dels "red devils". Els insults i els intents d'agressió van continuar fins que la seguretat de l'estadi va intervenir i va posar punt final a la discussió.

Tot i la discussió, els dos tècnics van ignorar la baralla i no en van comentar res en la roda de premsa posterior al partit.  

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut