Juanele, en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

Juanele ingressa a la presó per complir un any de condemna per maltractaments a la seva exparella

L'exfutbolista va ingressar de manera voluntària després de conèixer que el consell de ministres havia denegat l'indult sol·licitat després de la condemna a un any de presó dictaminada per l'Audiència Provincial d'Astúries

Actualitzat

L'exfutbolista de l'Sporting, el Tenerife, el Saragossa i el Terrassa, Juan Castaño Quirós "Juanele" es troba des de finals del mes de març ingressat a la presó de Villabona on haurà de complir un any de condemna per maltractaments a la seva exparella.

Juanele va ingressar de manera voluntària després de conèixer que el Consell de Ministres havia denegat l'indult sol·licitat després de la condemna a un any de presó dictaminada per l'Audiència Provincial d'Astúries, segons fonts pròximes a l'exjugador internacional. Els fets van tenir lloc al 2015 quan Juanele va irrompre a la perruqueria propietat de la seva exparella, on la va amenaçar i va causar diverses destrosses amb un bat de beisbol. L'exjugador asturià es troba ingressat en un mòdul terapèutic on haurà de complir el temps que li queda fins a completar la condemna.

Juanele ja va ser detingut en dues ocasions anteriors i fins i tot va complir una altra condemna també per maltractaments, tot i que en aquella ocasió a una parella anterior.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut