Reial Madrid

Juande Ramos assumeix que només un sotrac del Barça els donaria alguna opció de guanyar la Lliga

Robben s'ha recuperat d'una lesió muscular al soli de la cama dreta i ha entrat a la llista de convocats de Juande Ramos per rebre la visita del Valladolid al Bernabéu. Qui no s'ha recuperat de les seves molèsties és el brasiler Marcelo, que finalment és baixa juntament amb Sergio Ramos, sancionat per acumulació de targetes. Davant la gran ratxa del Barça, al Madrid només li queda esperar. És el millor equip de la segona volta, però li ha estat impossible reduir les diferències amb el líder a menys de sis punts. Ara mateix, Juande Ramos és conscient que només un sotrac dels blaugrana els podria donar alguna opció a la Lliga.

Actualitzat
Ser el millor equip de la segona volta i haver sumat 40 dels últims 45 punts en joc des de l'arribada de Juande Ramos a la banqueta no ha estat suficient perquè el Reial Madrid s'acosti a l'estela d'un Barça imparable. Els madridistes han pogut retallar fins a sis punts dels dotze que tenien de desavantatge, però són conscients que per aspirar al títol de Lliga necessiten un sotrac del líder. Juande Ramos, poc amic de les comparacions, ha hagut de respondre unes quantes preguntes sobre el bon moment de l'equip de Pep Guardiola i el tècnic madridista no ha tingut més remei que rendir-se a la superioritat blaugrana.

"La realitat és que la marxa del Madrid és molt bona. Nosaltres hem d'obligar el Barça a aguantar aquesta pressió i que tingui alguna ensopegada. No hi ha cap equip perfecte. El Barça està jugant extremament bé, guanyant els partits amb facilitat i fent un gran futbol, però queden nou jornades de Lliga i encara pot passar qualsevol cosa", ha dit el tècnic manxec.

Juande tampoc ha volgut entrar en més polèmiques pel cas Guti i ha insistit que no té cap problema amb ell i que la relació entre tots dos és d'absoluta normalitat.

Per al partit d'aquest diumenge contra el Valladolid al Bernabéu, el tècnic del Reial Madrid podrà comptar finalment amb Robben, que s'ha recuperat a temps d'unes molèsties musculars al soli de la cama dreta. Qui no ha entrat a la llista de convocats és Marcelo, baixa per lesió, i Sergio Ramos, sancionat. Juande també ha deixat fora de la convocatòria Saviola, Faubert i Javi García per decisió tècnica.

El Valladolid, amb 39 punts i encara amb opcions de ficar el cap a Europa, arribarà al Bernabéu amb les baixes de García Calvo i Jonathan Sesma però ha recuperat Álvaro Rubio i Luis Prieto. El partit començarà a les 5 de la tarda amb l'arbitratge de Medina Cantalejo.
Anar al contingut