Juan Merino ha explicat en roda de premsa que va presentar la dimissió després del partit contra l'Oviedo (@NASTICTARRAGONA)
Futbol

Juan Merino: "Vaig presentar la dimissió però no me la van acceptar"

L'entrenador del Nàstic de Tarragona s'ha mostrat molest per la incòmoda situació que viu el club

Actualitzat

Juan Merino ha sorprès els mitjans de comunicació quan ha explicat en plena roda de premsa prèvia al partit contra el Rayo Vallecano (divendres a les 20.00) que després del partit contra l'Oviedo (2-2) de dissabte passat va presentar la dimissió "sense cobrar ni un duro" però que la directiva del Nàstic de Tarragona no l'hi va acceptar.

El club grana es troba en zona de descens, no acaba de remuntar i està provocant molts nervis entre l'afició tarragonina, que veu que passen les jornades i la tranquil·litat no arriba, tot i que és molt a prop. L'entrenador del Nàstic encara els quatre partits que queden de competició com quatre finals i es mostra convençut que els seus homes acabaran aconseguint la salvació: "La plantilla està unida per aconseguir l'objectiu. Tan sols pensem en la victòria a Vallecas, i això es transmet". 

El tècnic s'ha mostrat molt agraït pel suport que ha rebut per part dels seus jugadors i de l'afició malgrat que els resultats no han estat els millors.

Anar al contingut