Juan Fuentes té un esquinç al turmell esquerre (rcdespanyol.com)
Espanyol

Juan Fuentes té un esquinç al turmell esquerre, però no està descartat per al pròxim partit de lliga

El lateral blanc-i-blau, que seguirà un tractament específic les pròximes 48 hores, no hauria de tenir problemes per incorporar-se al grup durant aquesta setmana

Actualitzat

Les proves mèdiques han confirmat que el lateral esquerre de l'Espanyol Juan Fuentes té un esquinç al turmell esquerre, una lesió que es va fer durant el partit de lliga contra el Màlaga. En principi tot apunta que el jugador blanc-i-blau, que seguirà un tractament específic les pròximes 48 hores, no hauria de tenir problemes per incorporar-se al grup durant aquesta setmana.

Per la seva banda, Anaitz Arbilla ha pogut completar la seva primera sessió amb el grup després de quedar-se fora de la convocatòria les últimes jornades per una tendinitis al tendó d'Aquil·les de la cama esquerra. El lateral dret navarrès arrossegava molèsties des del partit a Vallecas i ha anat treballant de forma alterna amb el grup i de manera individual fins que, aprofitant l'última aturada de Lliga, es va plantejar un treball específic de readaptació que el deixava fora davant el Màlaga. S'espera que, a partir d'ara, el jugador pugui anar incrementant de manera gradual la seva participació amb la resta dels seus companys.

Anar al contingut