Fuentes es va lesionar en el partit amistós contra l'Avellino (rcdespanyol.com)
Fuentes, a un pas de tancar el seu fitxatge per l'Osasuna (rcdespanyol.com)
Espanyol

Juan Fuentes serà operat d'una fractura al pòmul i es perd els dos partits de l'Espanyol a Anglaterra

El lateral esquerre es va lesionar després de rebre un fort cop al cap durant el duel amistós contra l'Avellino i no ha entrat a la llista de 23 convocats pel doble enfrontament contra el Reading i el Southampton

Actualitzat

L'Espanyol ha comunicat que Juan Fuentes serà operat aquest divendres d'una fractura a l'arc zigomàtic dret, una zona de la cara propera al pòmul,  una lesió que es va fer després de rebre un fort cop al cap durant el partit amistós contra l'Avellino italià. El lateral esquerre andalús haurà de passar pel quiròfan i és baixa per als dos partits que el conjunt blanc-i-blau disputarà aquest cap de setmana a Anglaterra.

Sergio González ha convocat 23 jugadors per afrontar el doble compromís a terres angleses contra el Reading i el Southampton, dissabte i diumenge, respectivament. Els 23 efectius escollits pel tècnic blanc-i-blau són: Pau, Germán, Bardi, Arbilla, Rober, Héctor Moreno, Álvaro, Raíllo, M. Caballé, Lluís López, Duarte, Víctor Álvarez, Víctor Sánchez, Javi López, Abraham, Cañas, Àlex, Jordán, Salva Sevilla, Montañés, Hernán Pérez, Burgui i Caicedo. La gran novetat de la convocatòria és la inclusió del porter italià Bardi, que podria debutar amb el conjunt espanyolista després dle seu fitxatge.

La plantilla blanc-i-blava viatjarà aquest divendres cap a Londres en avió i seguirà per carretera fins a Reading, on, a més, farà un entrenament a la tarda. L'expedició no tornarà a Barcelona fins diumenge a la nit.

Anar al contingut