Juanele, al jutjat per una de les seves condemnes anteriors
Futbol

Juan Castaño Quirós "Juanele", condemnat a cinc mesos de presó per pegar la seva exparella amb un pal de beisbol

L'exfutbolista de l'Sporting, sota els efectes de l'alcohol, la va colpejar a diferents parts del cos amb la presència de la seva filla de 8 anys

Actualitzat

Juan Castaño Quirós "Juanele" ha estat condemnat a cinc mesos de presó i tres anys de llibertat vigilada per pegar la seva exparella amb un pal de beisbol. El judici es va fer dimarts passat i la sentència reconeix la incompleta alteració mental de l'exjugador de l'Sporting.  A més, la sentència imposa la prohibició d'apropar-se a la seva exparella a menys de 500 metres durant els pròxims tres anys.

Els fets van tenir lloc el 2 de juny, quan l'exfutbolista va barrejar la ingesta del tractament farmacèutic que pren per la seva patologia psíquica amb begudes alcohòliques. Juanele es va dirigir a la perruqueria on treballa la seva exparella i la va agredir amb un pal de beisbol en repetides ocasions amb la presència de la seva filla de 8 anys.

La víctima de l'atac va patir diferents hematomes a diverses parts del cos i unes lesions per les quals va necessitar assistència mèdica en un centre hospitalari, on va estar 21 dies ingressada. L'ex de l'Sporting i del Saragossa, que des de fa anys té processos depressius, ja va passar alguns mesos a la presó durant l'any 2011, després d'acumular dues condemnes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut