Futbol

Juan Carlos Valerón jugarà amb el CD Unión Abrisajac la pròxima temporada

El migcampista canari havia jugat amb clubs com l'UD Las Palmas, el Mallorca, l'Atlètic de Madrid i el Deportivo de la Corunya i ara ho farà a un equip de la Primera Regional de Gran Canària
Juan Carlos Valerón encara no penja les botes

Juan Carlos Valerón encara no penja les botes

Juan Carlos Valerón continuarà jugant a futbol tot i haver anunciat la seva retirada al final de la temporada passada. El migcampista canari es posarà la samarreta del CD Unión Abrisajac, un equip de la Primera Regional de Gran Canària. El nom del club prové d'unir les primeres lletres dels patriarques bíblics Abraham, Isaac i Jacob.

L'Abrisajac és un club del poble natal de Valerón, Arguineguín, i va ser fundat per la família del migcampista. De fet, Juan Carlos tindrà d'entrenador Pedro Valerón, el seu germà gran, que també havia sigut el seu representant.

Als seus 41 anys i després de passar per equips com la UD Las Palmas, el Mallorca, l'Atlètic de Madrid i el Deportivo de la Corunya, Valerón continuarà amb la pilota als peus, jugant amb un equip modest i compaginant-ho amb l'actual càrrec de capità d'honor i ambaixador del Las Palmas.

NOTÍCIES RELACIONADES