Juan Carlos Unzué i Luis Enrique, en una imatge recent (Reuters)
Futbol

Juan Carlos Unzué entrenarà el Celta les dues pròximes temporades

El fins ara tècnic assistent de Luis Enrique es farà càrrec de la banqueta de l'equip gallec, fet que deixa encara més clar que Ernesto Valverde serà el pròxim entrenador del Barça

Actualitzat

Juan Carlos Unzué, que aquest dissabte estava celebrant la consecució de la Copa del Rei com a segon tècnic del Barça, ja té destí per a la pròxima temporada. El tècnic navarrès es farà càrrec del Celta per les dues pròximes campanyes, segons ha comunicat de manera oficial el club gallec.

Unzué, assistent de Luis Enrique durant els últims tres anys al Barça, apareixia com un dels candidats a la banqueta blaugrana. L'anunci del Celta deixa clar que Ernesto Valverde serà el pròxim inquilí del Camp Nou. L'anunci oficial per part del Barça es farà aquest dilluns.

El navarrès, que ja havia estat al Celta com a segon en l'etapa de Luis Enrique, té escassa experiència com a primer entrenador: va estar al capdavant del Numància, de Segona divisió,  la temporada 2010-11 finalitzant en desè lloc. Es va comprometre amb el Racing de Santander la temporada següent, però per diferències contractuals finalment no va arribar a començar la temporada.

Amb ell torna a Vigo tot l'antic equip assistent de Luis Enrique: Roberto Moreno, que serà segon entrenador, Rafel Pol, preparador físic, i Joaquín Valdés, psicòleg.

 

Anar al contingut