Futbol

Juan Albín i Jesús Dátolo, baixes segures per a la semifinal de la Copa Catalunya

L'Espanyol s'ha exercitat aquest matí a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià tot preparant el duel de semifinals de la Copa Catalunya que ha de jugar contra el Nàstic aquest dilluns. En la sessió s'ha confirmat que Juan Albín i Jesús Dátolo, no s'han recuperat de les molèsties físiques que arrossegaven i són baixes segures per a la semifinal de la Copa Catalunya. A més, l'entrenador, Mauricio Pochettino, no podrà comptar tampoc amb el davanter portuguès Rui Fonte, Héctor Moreno ni Kameni, convocats amb les seves seleccions. En roda de premsa, el mexicà Héctor Moreno s'ha defensat de les crítiques a la defensa blanc-i-blava després del 5 a 0 contra el Sevilla.

Actualitzat
El proper dilluns 8 d'agost a les 19 h de la tarda l'Espanyol continua la seva preparació de cara a l'inici de Lliga amb la disputa de la Copa Catalunya. Mauricio Pochettino haurà de presentar un equip de circumstàncies davant les nombroses baixes que hi ha a l'equip. En l'entrenament d'aquest matí s'ha confirmat la baixa d'Albín i Dátolo. Albín es va fer un esquinç al turmell esquerre durant l'entrenament de dimarts passat i, encara que la seva evolució és positiva, el cos tècnic no vol forçar l'uruguaià. Dátolo, per la seva banda, segueix exercitant-se al marge per una sobrecàrrega en el recte anterior de la cama esquerra.

L'entrenador, Mauricio Pochettino, tampoc comptarà amb el davanter portuguès Rui Fonte, que aquesta mateixa tarda deixa la disciplina blanc-i-blava per concentrar-se amb la seva selecció. Héctor Moreno marxarà dilluns i Kameni, tot i que el Camerun ha suspès el seu compromís amistós, també viatjarà per incorporar-se amb la seva selecció.

Héctor Moreno, content per la seva adaptació


El fitxatge recent de l'Espanyol va agrair l'esforç econòmic del club per portar-lo. L'Espanyol va pagar tres milions d'euros a l'AZ Alkmaar per l'internacional mexicà i l'entrenador, Mauricio Pochettino, ha assegurat que espera molt del defensa. "Estic content i a poc a poc m'hi estic adaptant. Cada vegada conec més el sistema de l'equip i el que puc aportar al bloc", ha assegurat després de l'entrenament Héctor Moreno en roda de premsa. Després de la dura ensopegada contra el Sevilla, el mexicà ha subratllat que n'ha volgut treure ferro i ha indicat que l'objectiu és estar al màxim per a l'inici de Lliga, el proper 21 d'agost. "Tots ens entrenem per estar a punt. Cal tenir paciència després del partit del Sevilla però sí que és cert que a ningú li agrada perdre així. Treballarem més forts del que es ve fent".


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut