Joseph Minala al vestidor. (Foto: www.gaboneco.com)
Futbol

Joseph Minala, un juvenil amb aspecte de veterà

Joseph Minala era fins fa poc una jove promesa més del Lazio. Fins que va ser convocat pel primer equip el passat cap de setmana pel derbi contra el gran rival la Roma. La premsa va publicar fotografies d'aquest camerunès que, segons el seu passaport, va néixer el 24 d'agost del 1996. Les imatges fan dubtar que només tingui 17 anys.

Actualitzat

Joseph Minala era fins fa poc una jove promesa més del Lazio. Fins que va ser convocat pel primer equip el passat cap de setmana pel derbi contra el gran rival la Roma. La premsa va publicar fotografies d'aquest camerunès que, segons el seu passaport, va néixer el 24 d'agost del 1996. Les imatges fan dubtar que només tingui 17 anys. Una web d'informació africana (www.senego.net), denunciada pel jugador, es va aventurar a dir que en realitat tenia 42 anys mentre el seu club confirmava la legalitat de la seva documentació.

Darrere del futbolista també hi ha una història impactant. Va arribar fa 2 anys i mig a Itàlia (suposadament amb 15 anys d'edat). Un representant li havia assegurat que a la seva arribada el portaria a fer-li proves amb els equips més importants, però Minala es va trobar que no l'esperava ningú. Després de passar per una casa d'acollida de menors, va aconseguir un lloc als equips inferiors del Lazio, en categoria juvenil. Amb 5 gols en 8 partits, va cridar l'atenció dels responsables del primer equip. Finalment va caure de la convocatòria i va presenciar el derbi a la grada.

 

 

Anar al contingut