Josep Vives, portaveu del FC Barcelona
Josep Vives, portaveu del FC Barcelona
Barça

Josep Vives, portaveu del Barça, manifesta la confiança del club de tancar la renovació de Leo Messi

En la seva compareixença davant la premsa, Vives no ha volgut avançar cap detall de l'homenatge a Johan Cruyff

Actualitzat

Josep Vives, portaveu del FC Barcelona, ha fet pública una vegada més la confiança de la junta del club de poder tancar la renovació de Leo Messi. Vives ha parlat d'"optimisme i perspectives excel·lents" en unes negociacions que ha assumit personalment el president Josep Maria Bartomeu "amb discreció i tranquil·litat". El directiu ha expressat la mateixa confiança en el cas d'Andrés Iniesta.

El portaveu del Barça ha comparegut davant la premsa per explicar els acords adoptats per la junta aquest dilluns. El tema estrella ha estat l'homenatge a Johan Cruyff en el primer aniversari de la seva mort. Vives no ha volgut revelar cap detall, remetent tothom a la compareixença del president Bartomeu amb Jordi Cruyff dijous, a les 12 del migdia, a una sala adjacent del Camp Nou. "Dijous tindrem una agradable sorpresa", ha afirmat Vives.

Pel que fa al tema del proper entrenador del primer equip de futbol, Josep Vives ha afirmat que a dia d'avui "el club no sap qui serà l'entrenador l'any vinent", tot i que ha precisat que tampoc existeix "cap urgència" per resoldre la incògnita.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut