Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu augura molts èxits imminents
Barça

Josep Maria Bartomeu: "Si estem junts, aquest cicle es pot allargar deu, dotze o vint anys"

Classificats per a la final de Champions, per a la final de Copa i amb la Lliga a tocar, el president del Barça es mostra exultant davant d'una recta final de temporada plena de reptes

Actualitzat

El president blaugrana no ha escatimat elogis per als homes de Luis Enrique a l'acte de presentació del "Gran diccionari de jugadors del Barça", un recull de les dades de tots els jugadors que s'han vestit de blaugrana en els 116 anys d'història del club.

Bartomeu ha tingut paraules per al passat, per al present i per al futur per valorar el Barça d'avui. D'una banda atribueix el bon moment que està passant el FC Barcelona a tot un cicle, un projecte que es remunta a "dotze temporades que entren a la història del futbol" i de l'altra, s'aventura a pronosticar un exitós i llarg futur: "Si estem junts i units, aquest cicle es podria allargar deu, dotze o vint anys més". A curt termini, però, espera que els socis gaudeixin "d'aquests dies emocionants que han de venir" i de la felicitat que el Barça ja els ha donat fins al moment.

Anar al contingut