Barça

Josep Maria Bartomeu: "Quan guanyem lluny d'aquí, a vegades tracten de treure'ns mèrits"

Josep Maria Bartomeu ha presentat el balanç de la situació actual del club als membres d'aquest òrgan consultiu, a l'Auditori 1899, i ha aprofitat per treure pit dels èxits esportius del primer equip

Actualitzat

El president del FC Barcelona ha comparegut avui durant la reunió ordinària del Senat del Club, format pels 1.000 socis més antics de l'entitat, i on també han assistit altres membres de la Junta Directiva.

Bartomeu ha valorat molt positivament la feina de Valverde i el balanç de temporada:

"Ha estat una molt bona temporada amb el doblet i porta el segell d'Ernesto Valverde. Estàvem convençuts que era la persona adequada per ocupar la banqueta del Barça. No podem aspirar cada any a guanyar els triplets, en portem dos al llarg de la història i som els únics que els tenim."

I en aquest sentit ha tingut un record per al seu gran rival:

"Quan guanyem lluny d'aquí, a vegades tracten de treure'ns mèrits. De vegades parlen d'àrbitres, de passadissos, de polèmiques exagerades per restar mèrits. Els culers vam guanyar Lligues, vam guanyar doblets, hem intentat estar al marge per concentrar-nos en la nostra feina."

Sobra la semifinal de la Champions: "L'equip es va recuperar, va sobreposar-se a aquella derrota i va guanyar aquella Copa del Rei i va seguir guanyant la Lliga".

Bartomeu consiera el comiat d'Iniesta un "fins aviat":

"Estic segur que l'Andrés tornarà a casa algun dia i l'esperem amb els braços oberts. Andrés Iniesta no ha acabat la seva contribució amb el nostre club."

El president ha fet referència a qüestions polítiques:

"Demanem respecte, demanem diàleg. Nosaltres no fem política però demanem que els polítics hi portin solucions polítiques".

Sobre el que va passar a la final de la Copa del Rei:

"És lamentable, impropi d'un estat de dret que en una final es requisin samarretes grogues o xiulets abans d'una final de futbol. No és normal, això és impropi."

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut