Josep Maria Bartomeu, president del Barça, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

Josep Maria Bartomeu i Ada Colau es reuneixen i mantenen un primer contacte sobre l'Espai Barça

Ha estat la primera trobada institucional del president del Barça i de l'alcaldessa de Barcelona després de les eleccions del club i les municipals

EFEActualitzat

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, s'ha reunit aquest dijous amb l'alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau, en la primera trobada institucional després de les eleccions en el club blaugrana i al consistori.

La reunió a l'ajuntament, segons ha confirmat una font del club a EFE, ha servit per complir amb la primera trobada institucional i presentar tangencialment la idea que té el FC Barcelona per a la profunda remodelació que té previst impulsar l'equip blaugrana al seu estadi, el conegut Espai Barça.

Bartomeu ha estat acompanyat pel vicepresident institucional, Carles Vilarrubí, així com pel directiu Jordi Moix, que en la nova estructura del Barça després de les eleccions del passat 18 de juliol ha adquirit el rang de comissionat de l'Espai Barça.

Per part de l'ajuntament han assistit a la reunió, a més de l'alcaldessa, la regidora d'Urbanisme, Janet Sanz, i la comissionada per a l'Esport, Marta Carranza.  

Anar al contingut