Josep Maria Bartomeu el dia de la presentació de la seva precandidatura (EFE)
Josep Maria Bartomeu el dia de la presentació de la seva precandidatura (EFE)
Barça

Josep Maria Bartomeu considera justificat que la comissió gestora fitxi jugadors

Davant les declaracions de Joan Laporta, Josep Maria Bartomeu ha defensat l'actuació de la comissió gestora que regirà el dia a dia del Barça fins que el nou president prengui possessió

Actualitzat

Josep Maria Bartomeu ha sortit al pas de les declaracions de Joan Laporta, que s'ha mostrat escandalitzat amb l'actuació de la comissió gestora. L'últim president del FC Barcelona creu que la junta que dirigeix Ramon Adell pot contractar jugadors tot i que els estatuts limitin les seves actuacions a funcions ordinàries.

Bartomeu creu que "no podem paralitzar l'activitat, i donar així avantatge als nostres rivals, com el Reial Madrid. Ells estan en el mercat veient jugadors i tancant fitxatges". Per això ha defensat que "la gestora pot fer les operacions que beneficiïn el club amb l'objectiu que "l'equip sigui més competitiu la pròxima temporada". L'aspirant a repetir presidència és fins l'ara l'únic dels precandidats que s'ha mostrat d'acord amb les actuacions de la comissió gestora.

La resta d'aspirants a la presidència del Barça han criticat les seves gestions per fitxar i traspassar jugadors; la data que va escollir per a les eleccions (el 18 de juliol) i el fet que sigui un dissabte; la previsió de contractar autocars per portar socis de fora de Barcelona a votar; i que els fes pagar 1.000 euros per cada una de les carpes instal·lades (fins a un màxim de cinc per candidatura) al voltant del Camp Nou per recollir signatures.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut